رفع مشکل عدم شناسایی هارد اکسترنال و اینترنال

در این نوشتار به مشکلی اشاره می کنیم  که شما هارد اکسترنال و یا اینترنال خود را به سیستم (لپ تاپ و کامپیوتر) وصل کرده اید؛ اما به دلیل عدم شناسایی هارد، دیتکت نمی‌شود و شما به اطلاعات خود دسترسی ندارید.چه طور این مشکل را رفع کنیم ؟ در ادامه برای رفع این مشکل از هارد دیسک خود همراه ما باشید.

مشکل دیتکت نشدن هارد (یا همان عدم شناسایی هارد)

خوشبختانه در بیشتر موارد مشکل دیتکت نشدن هارد (یا همان عدم شناسایی هارد) با  تنظیمات مختصری قابل رفع است و بازیابی داده‌های چنین هاردی نیز با موفقیت قابل انجام است. در بخش‌های آتی علت بروز این اشکال و روش‌های موجود جهت تعمیر آن شرح داده خواهد شد.

رفع مشکل عدم شناسایی هارد اینترنال و اکسترنال

عدم شناسایی هارد در بایوس

یکی از قطعات الکترونیکی مهم در هر سیستم کامپیوتر بایوس است.این تراشه وظیفه راه اندازی و هماهنگی اجزای مختلف سیستم را برا عهده دارد.به محض اینکه ما لپ تاپ یا کامپیوتر خود را روشن می کنیم این قطعه به شناسایی اجزای سخت افزاری سیتم می‌پردازد، این قطعه با قرار روی مارد برد فرآیند بوت را انجام می دهد؛ به این معنی که کنترل اتصال قطعات به سیستم را برسی و سپس عملیات بوت (BOOT) را آغاز می کند.

چنانچه به هر دلیلی هارد توسط بایوس شناسایی نشود پیامی  بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود. که د لیل آن می تواند وجود موارد زیر باشد:

  • خرابی کابل دیتا یا عدم اتصال آن  یکی از اصلی ترین دلایل مشاهده این مشکل است.
  • همچنین Disable بودن هارد دیسک در تنظیمات بایوس نیز باعث بروز چنین مشکلی می شود.

در صورتی که موارد فوق برسی ولی مشکل عدم شناسایی هارد، برطرف نشود با استفاده دستگاه های مختص به این کار علت شناسایی و توسط یک مرکز بازیابی اطلاعات مشکل شما برطرف خواهد شد.

رفع مشکل عدم شناسایی هارد اینترنال و اکسترنال

عدم شناسایی هارد

عدم شناسایی هارد یا همان دیتکت نشدن هارد ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود که بعضی  از این عوامل  شایع‌تر از سایر علت ها هستند. در ادامه این عوامل برسی و فهرست آن ها را بیان می کنیم.

توصیه می‌شود در صورت مواجهه با چنین اشکالی در سیستم خود، در اسرع وقت دستگاه خود را به یکی از مراکز استاندارد در حوزه بازیابی تحویل دهید تا اقدامات مورد نیاز جهت بررسی هارد و عوامل مرتبط با آن انجام شود. برخی از شایع‌ترین علل ایجادکننده مشکل عدم شناسایی هارد عبارتند از:

بدسکتوری هارد

در صورت بدسکتوری هارد، هنگام نصب ویندوز این احتمال وجود دارد که هارد شناخته نشود. جدید امکان شناخته نشدن هارد وجود دارد. در این وضعیت دسترسی به اطلاعات غیرممکن می گردد.

 

تعمیر هارد

مورد دیگری که ممکن است سبب عدم شناسایی هارد گردد، انجام تعمیرات بر روی هارد است؛ که باعث شده به دلیل دستکاری در سیستم فایل هارد این قطعه شناسایی نشود.

تمیز نبودن کابل‌های سیستم و دیتا

کابل‌های سیستم و ارتباطات باید تمیز باشند، در غیر اینصورت امکان هنگ کردن سیستم و در نهایت شناخته نشدن هارد وجود دارد.

خرابی کابل‌ها

مورد دیگری که ممکن است دیتکت نشدن هارد را سبب گردد، خرابی کابلها است. از همین رو توصیه می‌شود در صورت بروز این مشکل از سالم بودن کابلها اطمینان پیدا کنید.

تست سلامت هارد

هارد خود را با یک سیستم دیگر تست کنید و ببینید که آیا هارد در کامپیوتر دیگر شناسایی می شود یا خیر.

خرابی لپ تاپ یا سیستم کامپیوتر

ممکن است عدم شناسایی هارد به دلیل به دلیل خرابی لپ تاپ یا کامپیوتر شما باشد.

روشن نبودن سوئیچ هارد در سیستم

این احتمال وجود دارد که سوئیچ هارد دیسک شما در setup سیستم کامپیوتر، یا بایوس یا CMOS، on نشده باشد. برای ورود به قسمت تنظیمات سیستم، در اکثر کامپیوترهای شخصی، کافی است تا کلید F2 سیستم را فشار دهید. در قسمت بایوس تنظیمات on/off پایه وجود دارد.

در بسیاری موارد شناخته نشدن هارد توسط کامپیوتر با یک on کردن ساده سوئیچ هارد رفع می‌شود. روش setup کردن در هر دستگاه متفاوت است. برای اطلاع از این مسئله بهتر است تحقیق کنید.

عدم شناسایی هارد اکسترنال بعد از اتصال به تلویزیون

یکی از از اشتباهات رایجی که کاربران هارد اکسترنال با آن مواجه اند، اتصال هارد اکسترنال به تلویزیون است.معمولا ااین کار برای دیدن فیلم و یا عکس های خانوادگی انجام می‌دهند؛اما غافل ازاینکه اتصال هارد به تلویزیون باعث عدم دسترسی به اطلاعات هارد می شود.

با اتصال هارد اکسترنال به تلویزیون، سیستم فایل هارد به هم می‌خورد و نشانۀ آن مشاهد پیغام فرمت روی صفحه نمایش است.همچنین اشتباه مرگباری که بعد از این اتفاق رخ می دهد فرمت کردن هارد توسط کاربران است که سبب می شود اطلاعات به طور کامل حذف شوند. در اخربرای بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال، ناچاریم از یک نرم افزار ریکاوری اطلاعات استفاده کنیم که ، معلوم نیست که همه اطلاعات ما با این روش بازیابی شود یا خیر.

در این صورت برای بازیابی هارد اکسترنال ، ناچاریم به یک مرکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنیم تا هارد اکسترنال ما را بازیابی نمایند.

رفع مشکل عدم شناسایی هارد

برای رفع مشکل شناخته نشدن هارد توصیه می‌شود حتما به یکی از مراکز استاندارد و مجاز در حوزه بازیابی و ریکاوری اطلاعات هارد مراجعه نمایید. در صورت عدم شناسایی هارد از دستکاری لپ تاپ و هارد دیسک خود اکیداً خودداری نمایید و انجام سرویس‌های مرتبط با تعمیر این اشکال را به کارشناسان تعمیر هارد بسپارید.

توجه داشته باشید که هارد درایو به کار رفته در سیستم هایی مثل لپ تاپ بسیار حساس تر از کامپیوتر شخصی است.دلیل آن هم کوچک بودن قطعه و جابه جایی لپ تاپ نسبت به کامپیوتر شخصی (PC) است. به همین دلیل از باز کردن هارد کامپیوتر و لپ تاپ به منظور تعمیر آن جدا خود داری کنید.برای تعمیر هارد لپ تاپ ، کافی است با کارشناسان ما در کانون بازیابی اطلاعات در تماس باشید.

رفع مشکل عدم شناسایی هارد اینترنال و اکسترنال

امروزه تعمیرات هارددیسک نظیر تعمیرات مرتبط با شناخته نشدن هارد (تمامی هاردهای موجود در بازار اعم از هارد اکسترنال و هارد اینترنال) تقریباً به یک شیوه صورت می‌گیرد و کارشناسان تعمیرات هارددیسک در صورتی که تمامی ابزارآلات مورد نیاز را در اختیار داشته باشند قادر به رفع تمامی مشکلاتی خواهند بود که در هارد ایجاد می‌شود.

عیب یابی هارد با مشکل شناخته نشدن هارد

در صورتی که هارد شما دچار آسیب های فیزیکی مثل خرابی هد، به دلیل ضربه خوردن هارد دیسک شده باشد، در هیچ مرحله ای شناسایی نخواهد شد. خرابی های فیزیکالی هارد دیسک عموماً با صدای نابهنجار و غیرعادی همراه است.

 

بنابراین شنیدن صدای غیرعادی یا صدا دادن هارد می تواند دال بر وجود خرابی در هد یا قطعات دیگری درهارد دیسک باشد. در صورتی که شناخته نشدن هارد به دلیل خرابی های فیزیکی باشد، برای بازیابی اطلاعات آن از جراحی هارد کمک می گیریم.جراحی هارد نیز مثل جراحی در پزشکی در اتاق هایی ایزوله به نام کلین روم (clean room) انجام می‌شود.

در هر حال تعمیر هارد و بررسی اقدامات مورد نیاز جهت رفع مشکل شناخته نشدن هارد می بایست در یک محیط کاملا مجهز و توسط کارشناسان این حوزه انجام شود. مرکز تعمیر هارد یکی از مجموعه های فعال و مجهز در حوزه بازیابی و ریکاوری هارد است که تمامی خدمات خود را با تضمین ۹۹% بازیابی و ضمانت ارائه می نماید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *